Ga direct naar de inhoud.

Is het tijd om uw woonkamer te verbouwen?

U wilt uw woonkamer verbouwen?

Is uw woonkamer toe aan een renovatie? Wij geven u graag advies over de verbouwing of renovatie van uw badkamer. Wij garanderen een eerlijk advies en een duidelijk gespecificeerde offerte. Wij spelen in op veranderingen in het ontwerp en denken graag met u mee tijdens de verbouwing van uw woonkamer, bijvoorbeeld over de meubels en afwerking.

Woonkamer werkzaamheden

Wij kunnen o.a. de volgende klussen doen in uw woonkamer:

  • woonkamer renovatie
  • woonkamer verbouwen
  • stucen woonkamer
  • schilderen woonkamer

Wij voeren de werkzaamheden uit in de omgeving van Breda, Roosendaal, Etten-Leur, etc.

Wat kunt u verwachten als u ons inschakelt?

Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze doorlooptijd is sneller dan bij concurrenten. We zijn al 10 jaar werkzaam in Breda en we blijven groeien door aanbevelingen van onze klanten. Door onze opgedane ervaring voorkomen we veelvoorkomende problemen in de woonkamer zoals scheuren in de muur. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, garanderen we dat deze snel opgelost worden. Wij doorlopen graag met u het stappenplan met alle mogelijke valkuilen.

Woonkamer prijzen

Wij rekenen afhankelijk van de klus vanaf € 20,- per uur excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om een vaste prijs (aanneemsom) af te spreken.

Woonkamer offerte op maat? Of interesse om wat tips te krijgen voor de woonkamer?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.