Ga direct naar de inhoud.

Uw slaapkamer verbouwen?

Op zoek naar een bouwbedrijf voor uw slaapkamer verbouwing?

Als bouwbedrijf kunnen wij u uitstekend voorzien van advies voor de verbouwing of renovatie van uw slaapkamer. Wij garanderen een eerlijk advies en een duidelijk gespecificeerde offerte. Wij spelen in op veranderingen in het ontwerp en denken graag met u mee tijdens de verbouwing van uw slaapkamer.

Wat kunnen wij voor uw slaapkamer betekenen?

Bartex Bouw als specialist in verbouwingen actief in de regio Breda. Wij kunnen o.a. de volgende klussen doen in uw slaapkamer:

  • slaapkamer renoveren
  • slaapkamer verbouwing
  • stuc- of schilderwerk slaapkamer

Wat kunt u verwachten als u ons inschakelt?

Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze doorlooptijd is sneller dan bij concurrenten. We zijn al 7 jaar werkzaam in Breda en we blijven groeien door aanbevelingen van onze klanten. Door onze opgedane ervaring voorkomen we veelvoorkomende problemen in de slaapkamer zoals bijvoorbeeld scheuren in het stucwerk. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, garanderen we dat deze snel opgelost worden. Wij doorlopen graag met u het stappenplan met alle mogelijke valkuilen.

Slaapkamer prijzen

Wij rekenen afhankelijk van de klus vanaf € 20,- per uur excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om een vaste prijs (aanneemsom) af te spreken.

Wilt u een offerte op maat voor uw slaapkamer?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.