Ga direct naar de inhoud.

Bent u op zoek naar een schilder in Breda?

Al meer dan 250 klanten in Breda bevelen onze schilderwerkzaamheden aan.

Wij zijn een Pools bouwbedrijf met 9 Engels sprekende werknemers die passie voor hun werk hebben. Onze klanten bevelen ons al 10 jaar aan door goede communicatie, netheid van werken en gehele oplevering van het werk op de afgesproken tijd. Wij hebben veel ervaring met zowel binnen als buiten schilderwerk.

Waar moet u op letten als je de kosten van een schilder wilt vergelijken?

Uit ervaring weten we waar u op moet letten bij uw keuze voor een schilder zodat u de juiste keuze maakt.

  • Vraag altijd na met wat voor producten er wordt gewerkt. Slechte merken kunnen er voor zorgen dat er extra verf gebruikt moet worden.
  • Maak ook kennis met de schilders zelf. Je wilt namelijk wel dat ze elk uur dat ze bezig zijn ook effectief werken en bij een eerste kennismaking moeten ze met kennis van zaken over hun vak praten.
  • Let op bij lage prijzen van andere schilderbedrijven, vaak gebruiken zij goedkopere producten of laten ze belangrijke werkzaamheden zoals het aanbrengen van een primer achterwege. Zo voorkom je problemen als kleurverschillen of scheurtjes in het schilderwerk.

Vraag altijd meerdere offertes op voor het schilderwerk

Door verschillende aanbieders te vergelijken wordt je altijd wijzer. Wij zijn graag de partij die bij u langskomt om uw wensen te bespreken. Vanuit onze kennis geven we GRATIS tips hoe het schilderen het beste aangepakt kan worden. Of u voor ons kiest of niet, wij helpen u graag!

Tips ontvangen?

Heeft u interesse om tips te krijgen voor het schilderen in of rondom uw woning? Vul hiernaast de gegevens in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.