Ga direct naar de inhoud.

Uw keuken verbouwen of renoveren?

Zoekt u een geschikte partij voor de renovatie van uw keuken?

Een nieuwe keuken laten plaatsen of uw huidige keuken renoveren? Wij denken graag met u mee over een oplossing die volledig voldoet aan uw wensen. Het verbouwen van een keuken gaat gepaard met een flink aantal diverse werkzaamheden zoals o.a. het aanleggen of verleggen van leidingen, het daadwerkelijk plaatsen en de verfijnde afwerking. Wij staan voor u klaar om uw keuken renovatie tot een succesvol project te maken.

Werkzaamheden aan uw keuken

Voor uw keuken zijn vele verschillende mogelijkheden. Van een kleine verbouwing tot een compleet nieuwe keuken. Wij kunnen het volgende voor u realiseren:

  • keukenrenovatie
  • keuken verbouwen
  • keuken plaatsen

Wij voeren de werkzaamheden aan uw keuken uit in de omgeving van Breda, Roosendaal, Etten-Leur, etc.

Wat kunt u verwachten als u ons inschakelt?

Wij hebben veel ervaring met keukens. Daardoor zijn problemen als een keuken die niet waterpas is, slechte afwerking, scheve kastjes of een slechte kitlaag verleden tijd. Onze vakmensen zijn snel en werken hard waardoor wij u een goede doorlooptijd en hoge service kunnen garanderen!

Prijzen keuken renovatie

Wij rekenen afhankelijk van de klus vanaf € 20,- per uur excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om een vaste prijs (aanneemsom) af te spreken om uw keuken te laten (ver)bouwen.

Keuken offerte op maat? Of interesse om wat tips te krijgen voor de keuken?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.