Ga direct naar de inhoud.

Uw huis verbouwen?

Zoekt u een bouwbedrijf voor de verbouwing van uw woning?

Als bouwbedrijf kunnen wij u uitstekend voorzien van advies voor de verbouwing of renovatie van uw huis. Wij garanderen een eerlijk advies en een duidelijk gespecificeerde offerte. Wij spelen in op veranderingen in het ontwerp en denken graag met u mee bij het verbouwen van uw woning.

Wat kunnen wij voor uw huis betekenen?

Bartex Bouw is als specialist in verbouwingen actief in de regio Breda. Wij kunnen vrijwel alle klussen uitvoeren. Denk hierbij aan:

  • badkamer verbouwen
  • keuken plaatsen
  • stucwerk
  • schilderwerk
  • wanden plaatsen etc.

Wat kunt u verwachten als u ons inschakelt?

Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze doorlooptijd is sneller dan bij concurrenten. We zijn al 10 jaar werkzaam in Breda en we blijven groeien door aanbevelingen van onze klanten. Door onze opgedane ervaring voorkomen we veelvoorkomende problemen zoals bijvoorbeeld scheuren in het stucwerk. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, garanderen we dat deze snel opgelost worden. Wij doorlopen graag met u het stappenplan met alle mogelijke valkuilen.

Prijzen woning verbouwen

Wij rekenen afhankelijk van de klus vanaf € 20,- per uur excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om een vaste prijs (aanneemsom) af te spreken.

Wilt u een offerte op maat voor uw huis?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.