Ga direct naar de inhoud.

Wilt u een verbouwing aan uw dak in Breda?

Aannemer nodig voor een verbouwing aan uw dak?

Bij het verbouwen van een dak, denk aan het plaatsen van een dakkapel, een opbouw plaatsen of het plaatsen van een dakraam is het van belang dat de werkzaamheden tussen de verschillende partijen goed afgestemd worden (elektricien, schilders etc.). Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen.

Tevens besteden wij veel aandacht aan een goede afwerking en garanderen wij u een professionele aflevering door onze jarenlange ervaring.

Werkzaamheden aan het dak

Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden verrichten aan uw dak:

  • dakkapel plaatsen
  • dakraam inbouwen
  • dakopbouw

Wij voeren de werkzaamheden uit in de omgeving van Breda, Roosendaal, Etten-Leur, etc.

Wat kunt u verwachten als u ons inschakelt?

Volgens ons zit het detail in de finishing touch. Kiest u voor Bartex, dan kiest u voor kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde vakmensen. Met onze opgedane ervaring voorkomen we veelvoorkomende problemen zoals scheuren in de muur en verf of lekkages aan uw dak.

Prijzen dakverbouwing

Wij rekenen afhankelijk van de klus vanaf € 20,- per uur excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om een vaste prijs (aanneemsom) af te spreken.

Dak offerte op maat? Of interesse om wat tips te krijgen voor het dak?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.