Ga direct naar de inhoud.

Uw badkamer in Breda laten verbouwen?

Aannemer nodig voor uw badkamer?

Als bouwbedrijf kunnen wij u uitstekend voorzien van advies voor de verbouwing of renovatie van uw badkamer. Wij garanderen een eerlijk advies en een duidelijk gespecificeerde offerte. Wij spelen in op veranderingen in het ontwerp en denken graag met u mee tijdens de verbouwing van uw badkamer, bijvoorbeeld over de meubels en afwerking.

Badkamer werkzaamheden

Wij kunnen o.a. de volgende klussen doen in uw badkamer:

  • badkamer renoveren
  • badkamer verbouwing
  • stucwerk badkamer
  • plaatsen van douche of bad

Wij voeren de werkzaamheden uit in de omgeving van Breda, Roosendaal, Etten-Leur, etc.

Wat kunt u verwachten als u ons inschakelt?

Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze doorlooptijd is sneller dan bij concurrenten. We zijn al 10 jaar werkzaam in Breda en we blijven groeien door aanbevelingen van onze klanten. Door onze opgedane ervaring voorkomen we veelvoorkomende problemen in de badkamer zoals scheuren in de muur. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, garanderen we dat deze snel opgelost worden.Wij doorlopen graag met u het stappenplan met alle mogelijke valkuilen.

Badkamer prijzen

Wij rekenen afhankelijk van de klus vanaf € 20,- per uur excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om een vaste prijs (aanneemsom) af te spreken.

Badkamer offerte op maat? Of interesse om wat tips te krijgen voor de badkamer?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.