Ga direct naar de inhoud.

Verbouwingen en renovatie in en rondom uw woning of bedrijfspand

Uw gehele woning renoveren of uw badkamer verbouwen? Wij zijn het geschikte bouwbedrijf voor al uw klussen

U hikt al jaren tegen die toch wel verouderde badkamer aan of heeft nu toch schoon genoeg van die lelijke muren in uw woonkamer. Het is tijd voor een verbouwing of renovatie! Voor iedere klus staan wij graag voor u klaar.

Mogelijke verbouwingswerkzaamheden:

Waar moet u op letten bij de keuze voor het juiste bouwbedrijf voor uw verbouwing of renovatie?

Begrijpelijk is dat de kosten van een verbouwtraject belangrijk zijn bij de keuze voor een bouwbedrijf, maar dat is niet het enige wat u in overweging zult nemen. U wilt ook dat het project volgens uw wensen wordt uitgevoerd en nauwkeurig wordt afgewerkt. Hierbij geven wij een aantal tips die u helpen bij het maken van een goede keuze:

  • Vraag altijd na hoe lang het totale traject van begin tot de laatste afwerking duurt. Heel vaak wordt in een offerte niet de totale doorlooptijd beschreven.
  • Kies voor een partij die elke dag ook de spullen opruimt. Netheid van werken is binnen de bouw niet altijd vanzelfsprekend.
  • Details en afwerking zijn vaak een sluitstuk op de begroting, maar dit is nu net wat je blijft zien. Wij hebben tot een jaar na oplevering gratis service, dus we zorgen er wel voor dat de details kloppen.
  • Zorg dat degene die de offerte maakt ook meewerkt aan de klus. Veel tijd en fouten worden voorkomen als de voorman ook degene is die alles met u heeft afgesproken.
  • Ga ook na hoe vaak er overleg is en wanneer u tijd vrij moet maken om keuzes te maken. Heel vaak worden zaken pas achteraf geconstateerd. En dan moet het opnieuw en ontstaat er discussie. Zorg dat je op gezette tijden communiceert.
  • Maak ook kennis met de werknemers zelf. Je wilt namelijk wel dat ze elk uur dat ze bezig zijn ook effectief werken en bij een eerste kennismaking moeten ze met kennis van zaken over hun vak praten.

Offerte op maat? Of interesse om wat tips te krijgen voor de renovatie of verbouwing?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.