Ga direct naar de inhoud.

Op zoek naar een bouwbedrijf voor het bouwen van uw droomhuis?

Volledige begeleiding door professionele vakmensen

Een huis bouwen vanaf de grond is een heel proces waarbij wij u graag begeleiden. Wij staan in contact met zowel u, als opdrachtgever en de architect.

Door ons brede netwerk van leveranciers zoeken wij constant afstemming gedurende het proces met betrekking tot de inkoop van materialen voor het bouwen van het huis. Hierdoor garanderen wij u de beste prijs - kwaliteit verhouding.

Persoonlijk contact gedurende het gehele bouwtraject van uw huis

Wij blijven in nauw contact met u als opdrachtgever, waarbij we nooit aannames zullen doen, maar alles bespreekbaar maken. Zo bent u verzekerd van een huis dat volgens uw wensen wordt opgeleverd!

Een huis laten bouwen maar niet tevreden?

Wij voeren graag voor u een second opinion uit waarbij we zorgvuldig alle onderdelen van de bouw zullen beoordelen. Hierbij letten we onder andere op het rechtzetten van de muren, het gebruik van de juiste isolatie en de afwerking.

Vrijblijvend bezoek van onze specialist

Wij bieden een uitstekende service en garantie waardoor klanten blijven terugkomen voor eventuele extra bouwprojecten of ons aanbevelen bij familie en vrienden.

Wilt u eens vrijblijvend met ons praten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook eens onze referenties.

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.