Ga direct naar de inhoud.

Een garage bouwen aan of bij uw huis?

Zoekt u een geschikte partij voor de bouw van uw garage?

Wij zijn een Pools bouwbedrijf met 9 werknemers (Engels sprekend) die onder andere gespecialiseerd zijn in het (aan)bouwen van garages. Of het nu gaat om een grote garage voor uw auto of om een kleinere bouw of aanbouw, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Werkzaamheden aan de garage

Wanneer u een garage wilt plaatsen kunt u er voor kiezen om een garage aan uw huis te laten bouwen of een losse garage. Beide opties zijn mogelijk bij Bartex. Wij voeren de werkzaamheden uit in de omgeving van Breda, Roosendaal, Etten Leur, etc.

Wat kunt u verwachten als u ons inschakelt?

We zijn snel, betrouwbaar en leveren zeer goede kwaliteit. We zijn al 7 jaar werkzaam in Breda en omgeving en we blijven groeien door aanbevelingen van klanten. Door onze opgedane ervaring voorkomen we veelvoorkomende problemen aan bijvoorbeeld het dak, scheuren in de muur of lekkages.

Prijzen garage aanbouwen

Wij rekenen afhankelijk van de klus vanaf € 20,- per uur excl. BTW. Het is daarnaast ook mogelijk om een vaste prijs (aanneemsom) af te spreken om uw garage te laten bouwen.

Garage offerte op maat? Of interesse om wat tips te krijgen voor de garage?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.