Ga direct naar de inhoud.

Aanbouw laten plaatsen in de regio Breda?

Aanbouw laten plaatsen, waarbij de prijs 30% lager is dan bij andere bouwbedrijven in Breda?

Wij zijn een Pools bouwbedrijf met 9 werknemers die passie voor hun werk hebben en uitstekend de Engelse taal beheersen. Onze klanten bevelen ons al 7 jaar aan door goede communicatie, netheid van werken en gehele oplevering van de aanbouw of uitbouw op de afgesproken tijd.

Aandachtspunten bij het plaatsen van een aanbouw:

Wilt u een aanbouw plaatsen dan zijn de kosten natuurlijk een belangrijk punt om in overweging te nemen. Daarnaast zijn de werkwijze, kwaliteit, afwerkingsniveau en time-management van groot belang bij de keuze voor een bouwbedrijf die uw aanbouw of uitbouw zal plaatsen.

Vraag altijd 3 offertes op als u een aanbouw wilt plaatsen

Door verschillende aanbieders te vergelijken word je altijd wijzer. Wij zijn graag de partij die bij u langskomt om uw wensen te bespreken. Onze prijs ligt 30% lager dan bij andere bouwbedrijven. Vanuit onze kennis geven we GRATIS tips hoe u het beste een aanbouw aan uw huis kunt plaatsen. Of u voor ons kiest of niet, je doet er altijd je voordeel mee.

Aannbouw/nieuwbouw offerte op maat? Of interesse om wat tips te krijgen voor de aanbouw/nieuwbouw?

Vul hiernaast uw gegevens in met de vragen en u heeft binnen 12 uur antwoord! Alvast bedankt voor de moeite die u neemt om met ons contact op te nemen!

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.