Ga direct naar de inhoud.

Uw bouwproject in goede handen

Waar op letten als je de kosten van een bouwproject wilt vergelijken?

We vinden het leuk om te bouwen en de jarenlange ervaring te delen. We delen dan ook graag onze ervaringen waar u op moet letten bij een bouwproject:

  • Vraag altijd na hoe lang het totale traject van begin tot de laatste afwerking duurt. Heel vaak wordt in een offerte niet de totale doorlooptijd beschreven.
  • Kies voor een partij die elke dag ook de spullen opruimt. Netheid van werken is binnen de bouw niet altijd vanzelfsprekend.
  • Kijk naar de ambachtelijke werkwijze en prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn heel wat aanbieders, constructies en mogelijkheid tot toepassing van materialen. Zorg dat u de ambachtelijke werkwijze vergelijkt.
  • Details en afwerking zijn vaak een sluitstuk op de begroting, maar dit is nu net wat je blijft zien. Wij hebben tot een jaar na oplevering gratis service, dus we zorgen er wel voor dat de details kloppen.
  • Zorg dat degene die de offerte maakt ook meewerkt aan de klus. Veel tijd en fouten worden voorkomen als de voorman ook degene is die alles met u heeft afgesproken.
  • Ga ook na hoe vaak er overleg is en wanneer u tijd vrij moet maken om keuzes te maken. Heel vaak worden zaken pas achteraf geconstateerd. En dan moet het opnieuw en ontstaat er discussie. Zorg dat je op gezette tijden communiceert.
  • Maak ook kennis met de bouwvakkers zelf. Je wilt namelijk wel dat ze elk uur dat ze bezig zijn ook effectief werken en bij een eerste kennismaking moeten ze met kennis van zaken over hun vak praten.
  • Bezuinig niet op een architect. Een goede tekening en constructie voorkomt later veel problemen. Als de constructie niet waterpas is gemetseld of gesteld, dan zal de elektricien, stucadoor, timmerman en schilder een vertraging oplopen of in ieder geval meer tijd kwijt zijn.

Wij komen graag bij u langs om uw klus te beoordelen

Of het gaat om een aanbouw / uitbouw, garage, huis bouwen, overkapping, schuur, serre, veranda, wanden of een badkamer. We komen graag even langs om de situatie te bekijken en uit te leggen hoe wij het zullen aanpakken.

Offerte of afspraak?

Vul vandaag het formulier in en u heeft snel duidelijkheid.